Alle gegevens die je  invult worden vertrouwelijk behandeld. Wij hebben je gegevens nodig om contact met je op te kunnen nemen over de details. Je ontvangt na de inschrijving een bevestigingsmail. Heb je een gmailadres en ontvangt je geen bevestiging? Kijk dan even in de spambox. Het kan zijn dat de mail daar in is terecht gekomen.

pers of waarnemer
Ben je van de pers of wil je graag komen kijken hoe zo’n G1000 in zijn werk gaat? Meld je dan aan via het speciale pers/waarnemersformulier. 

WIE ZIJN UITGENODIGD?

Gelote inwoners van Amersfoort
Omdat we geen plek hebben voor alle inwoners van Amersfoort is een deel van de inwoners ingeloot. Zij hebben een uitnodiging in de bus ontvangen en kunnen zich met een unieke code opgeven via de aanmeldknop. Er is plaats voor 600 inwoners.

Deel vrije aanmelding voor diversiteit onder de deelnemers
De G1000 vindt diversiteit onder de deelnemers belangrijk. Daarom nodigt de G1000 iedere editie, naast de vaste categorieën, verschillende groepen uit. In 2014 waren dat de kunstenaars. Deze editie zijn dat:

Er zijn in totaal 200 plekken gereserveerd voor deze groepen. Je hebt geen inlogcode nodig.

Ambtenaren
Ambtenaren hebben een speciale link ontvangen in de mail. Heb je hier vragen over? Mail naar aanmelding@g1000amersfoort.nl. Er is plaats voor 50 ambtenaren.

Werkgevers
Iedere werkgever, met een een bedrijf of organisatie in Amersfoort met minimaal 5 medewerker in loondienst kan zich opgeven. Er is plaats voor 100 werkgevers.

Vrijwilliger 
Val je niet onder deze categorieën, maar wil je graag bijdragen aan de G1000? Meld je aan als vrijwilliger!

Tafelsecretaris
Je kunt je als vrijwilliger ook aanmelden als tafelsecretaris. Je maakt in de middag een verslag van het gesprek aan tafel in het programma Prezi. Je krijgt een speciale training, die is verplicht. Je kunt kiezen uit de volgende data:
30 maart om 14.00 uur
30 maart om 19.00 uur
31 maart om 19.00 uur

LET OP: er is een extra trainingsdatum bij gekomen: 6 april om 14.00 uur of om 19.00 uur.  In het formulier is deze niet opgenomen. Als je geen datum opgeeft gaan we uit van 6 april. We nemen zo snel mogelijk contact met je op over de details. 

Er is kinderopvang beschikbaar. Geef dit aan bij je aanmelding.