Op zoek naar de ziel van Zielhorst

OP ZOEK NAAR DE ZIEL VAN ZIELHORSTDOE JIJ MEE?

Op donderdagavond 15 oktober bepalen de bewoners van Zielhorst, wat zij belangrijk vinden voor hun wijk. Iedere bewoner van Zielhorst heeft een uitnodiging in de brievenbus ontvangen om mee te doen aan de G1000 Zielhorst.

Waarom een WijkG1000Zielhorst?
De werkgroep wil zoveel mogelijk mensen uit de wijk in staat stellen met elkaar te praten over zaken die alle wijkbewoners aangaan. Daarom organiseren wij een aantal bijeenkomsten waarin we wijkbewoners samen brengen.
Er zijn natuurlijk al veel burgerinitiatieven, bewonersgroepen en instellingen die zaken aanpakken in de wijk. De G1000 Zielhorst kan deze met elkaar verbinden en zo meer kracht ontwikkelen en er nieuwe initiatieven aan toevoegen. We kunnen op deze manier iedereen een stem geven die goede ideeën heeft maar nog geen manier heeft gevonden om die te realiseren.

Wie kan er aan de G1000 Zielhorst meedoen?
Iedere bewoner van Zielhorst kan mee doen aan de WijkG1000. De deelnemers hoeven niet over speciale ervaring of opleiding te beschikken. Iedereen is welkom die samen met anderen wil nadenken over de toekomst van de wijk. Ook zijn het gezellige avonden waar je andere wijkbewoners leert kennen.
Niet alleen bewoners, ook werkgevers, ambtenaren/politici en werkgevers worden uitgenodigd. Zo bepalen we samen wat we voor de wijk kunnen doen.

Let op: De WijkG1000 bestaat uit 3 avonden en een slotbijeenkomst. We hopen natuurlijk dat je alle avonden komt, maar ook als je alleen 15 oktober kunt is jouw deelname belangrijk! Als je je aanmeld geldt dit voor 15 oktober. Aan het einde van de avond kun je zelf bepalen of je door wilt gaan met het vervolg.
De bijeenkomst van donderdag 15 oktober is van 19.30 tot 22.00 uur en wordt gehouden in ’t Hooghe Landt college aan de Trompetstraat 1.

Wil jij meepraten over de toekomst van onze wijk? Dan ben je van harte welkom!
In verband met onze voorbereidingen willen we je vragen je voor 12 oktober aan te melden.
Aanmelden kun je doen via de website of door te bellen met Pieter, tel: 06 138 955 88.