Vrijwilligers gezocht! G1000Amersfoort 2016

18 november vrijwilligersbijeenkomst!
Op 18 november komt een groep vrijwiligers bijeen in de Witte Vlinder. We bespreken hoe we in maart 2016 een tweede G1000Amersfoort willen organiseren. Een event waarbij opnieuw honderden Amersfoorters met elkaar in gesprek gaan over wat zij belangrijk vinden voor de stad.

Waarom een tweede G1000?
Er is genoeg om met elkaar over te praten. De omstandigheden zijn sinds de vorige G1000 drastisch veranderd. Amersfoort heeft er extra taken bij gekregen. Tegelijkertijd komt de gemeente geld tekort. We zullen het als burgers dus nog meer zelf en met elkaar moeten doen. In diverse steden in Nederland is intussen met succes een G1000 gehouden. We zijn toe aan een volgende stap op weg naar een nieuwe democratie. En we gunnen het toch iedereen, om een G1000 mee te maken? 

Vrijwilligers en organisatoren
De 2G1000Amersfoort organiseert zich niet vanzelf. Er moeten sponsoren worden gezocht, campagne worden gevoerd, een locatie worden gevonden en voor eten en drinken worden gezorgd en nog veel meer. Er is al een startgroep gevormd. Maar om deze G1000 te realiseren hebben we meer organisatoren en vrijwilligers nodig die ons met van alles willen helpen. Heb jij zin om samen opnieuw zo’n bijzondere dag voor elkaar te krijgen? Doe dan mee! Je kunt je als vrijwilliger aanmelden op onze website www.g1000amersfoort.nl/aanmeldpagina-vrijwilligers
 

Start Up bijeenkomst op  18 november a.s. vanaf 17:30 uur in de Witte Vlinder Van Galenstraat 30 in Amersfoort

Doel van de StartUp is om af te spreken hoe we het deze keer gaan aanpakken, in kaart te brengen wat er moet gebeuren en het werk met elkaar te verdelen. Het programma start om 17:30 uur. Het is een hele klus, dus de bijeenkomst duurt tot ca 21.00 uur. We beloven je dat je je geen moment zult vervelen. Kan je zelf niet komen, maar heb je een vervanger? Ken je stadsgenoten die ook interesse hebben? Iedereen die mee wil helpen is welkom! 

Je kunt je aanmelden via hetzelfde formulier.