Locatie G1000Amersfoort bekend!

Op 9 april 2016 komen 1.000 Amersfoorters bij elkaar om over de stad te praten tijdens de G1000Amersfoort. De locatie is bekend: Fit Academie Bokkeduinen van MBO Amersfoort. De sporthal wordt belangeloos ter beschikking gesteld.

De organisatie van G1000Amersfoort is erg blij met deze prachtige sporthal die voldoende ruimte biedt aan de 1.000 deelnemers. De avond ervoor is er een zaalvoetbalwedstrijd van de KNVB. Daardoor is de hal vrijdag pas om 22.30 uur beschikbaar. Dat is een uitdaging voor de opbouwploeg. Het wordt nachtwerk om de ruimte op tijd klaar te hebben voor de deelnemers.   Maar dat is geen reden voor de organisatie om niet voor deze mooie locatie te kiezen.

Samen maken we Amersfoort!
Tijdens de G1000 wordt besproken wat we samen belangrijk vinden voor Amersfoort. Het blijft niet bij praten. Er worden 100 concrete voorstellen voor de stad gemaakt. Aan het einde van de dag wordt daaruit een top 10 gekozen. G1000Amersfoort is een burgerinitiatief. Meer informatie is te vinden op de website www.G1000Amersfoort.nl, ook wordt er regelmatig op verschillende locaties meer informatie uitgedeeld.

FitAcademie_Bokkeduinen

Sporthal Fit Academie Bokkeduinen