Vrije aanmelding voor een aantal categorieën

De G1000Amersfoort vindt het belangrijk dat iedereen vertegenwoordigd is tijdens de G1000. Zo worden we samen verantwoordelijk voor het resultaat. Omdat er geen plek is voor alle inwoners van Amersfoort wordt er met loting gewerkt. Er is plek voor 700 burgers, 100 werkgevers, 100 jongeren, 50 gemeenteraadsleden en 50 ambtenaren. Op 3 maart zijn de uitnodigingen in de bus gevallen voor 600 van de burgerplaatsen. Daarnaast zijn er 200 vrije plaatsen voor drie verschillende doelgroepen die niet persoonlijk uitgenodigd zijn. Ben jij…

  • tussen de 16 en 23 jaar?
  • iemand met een dubbele culture achtergrond?
  • een vrije denker / initiatiefnemer, creatief en ongebonden of zeer betrokken bij de stad?

Dan kun je je zonder uitnodiging aanmelden.

De bijeenkomst wordt gehouden bij Fitacademie Bokkeduinen.

Een gedachte over “Vrije aanmelding voor een aantal categorieën

  1. Een late reactie, met een diepe buiging neem ik mijn pet af voor de mensen die het initiatief, de tijd en inzet op hun schouders namen die tot dit resultaat hebben geleid. Een Burger-initiatief dat echt van de grond komt en niet is verzand in oeverloos gehakketak. Mijn compliment en met grote interesse zal ik jullie volgen. Ik behoor tot de ouderen en de toekomst is echt aan jullie en ik ben plaatsvervangend trots dat het ook in Amersfoort lukt. Met vriendelijke groet en heel veel sterkte want het lijkt me een klus van hier tot overmorgen, n,

Reacties zijn gesloten.